mint media dubrovnik
ŽELITE UNAPRIJEDITI svoje poslovanje?

Mi imamo rješenje za Vas Mint Media zna kako na originalan i profesionalan način privući pažnju drugih i prenijeti svoju poruku javnosti.

Poslovni sustavi (ERP)

Pay Per Click (PPC) Management

WEB & SEO

Marketing & PR

Grafički dizajn & tisak

JAVITE NAM SE!
Mintovi profesionalci će pronaći optimalno rješenje koje će istaknuti vaš brend, ali i unaprijediti vaše poslovanje.

+385 (0)20 201 090

info@mint-media.hr

Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

mint media dubrovnik
DO YOU WANT TO IMPROVE your business?

We have the solution! Mint Media knows the original and professional way how to attract the attention of target audience and to communicate your brand to your potential customers.

Business systems (ERP)

Pay Per Click (PPC) Management

WEB & SEO

Marketing & PR

Graphic design and print

CONTACT US!
Mint's professionals will find an optimal solution that will highlight your brand, improve your business processes, and sales.

+385 (0)20 201 090

info@mint-media.hr

Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

+385 20 201 090

Liechtensteinov put 3, Dubrovnik

Top
 

Mint Media Projekti

  • All
  • BRENDING
  • DIZAJN
  • DRUŠTVENE MREŽE
  • FOTOGRAFIJA
  • PPC
  • PR
  • SEO
  • WEB

Koncept web stranice omogućuje gostu da u potpunosti personalizira svaku od usluga turističke agencije sukladno svojim željama, što je praćeno i u marketinškoj kampanji.

BRENDING / DIZAJN / FOTOGRAFIJA / PPC / PR / SEO / WEB

GoDubrovnik Guide je platforma formirana kroz web i mobilnu aplikaciju, a čini je dvojezični portal, te online vodič kao pametni pretraživač destinacije.

BRENDING / DIZAJN / DRUŠTVENE MREŽE / FOTOGRAFIJA / PR / SEO / WEB

Što vam je potrebno kada idete na putovanje? Jedno mjesto gdje ćete pronaći zanimljive i korisne informacije o smještaju, hrani, izletima, transferima – baš o svemu.

BRENDING / DIZAJN / DRUŠTVENE MREŽE / SEO / WEB

Web stranica za ekskluzivnog zastupnika brodova Jeanneau za Hrvatsku nudi jedinstveno iskustvo korisniku. Stranica je podijeljena u dva dijela i uvezana je s poslovnim sustavom.

WEB

Profinjen, prozračan stil uz eleganciju i prizvuk luksuza glavni su elementi vizualnog identiteta restorana Bowa, web stranice i komunikacijske strategije.

BRENDING / DIZAJN / DRUŠTVENE MREŽE / FOTOGRAFIJA / PPC / PR / SEO / WEB

Vizualni identitet i komunikacijska strategija dočaravaju profinjenost i minimalizam, pozornost posvećena je optimizaciji stranice za internetske tražilice s obzirom na konkurentno područje poslovanja.

BRENDING / DIZAJN / DRUŠTVENE MREŽE / FOTOGRAFIJA / PPC / PR / SEO / WEB

Avanturistički duh prati marketinšku kampanju i web stranicu koja je, zahvaljujući kontinuiranoj optimizaciji, među najbolje pozicioniranim stranicama na Google tražilici.

BRENDING / DIZAJN / DRUŠTVENE MREŽE / FOTOGRAFIJA / PPC / PR / SEO / WEB

U skladu s modernim uređenjem restorana Marianno kreiran je atraktivan tipografski logotip, koji ističe eleganciju i jednostavnost. Promidžbeni materijali standardizirani su prema vizualnom identitetu.

BRENDING / DIZAJN / FOTOGRAFIJA / WEB

Za “the burger” u Dubrovniku kreirana je unikatna web stranica koja odiše razigranošću i kreativnošću. Posebna pažnja usmjerena je na vizualni sadržaj koji dočarava karakter i atmosferu lokala.

WEB