mint media dubrovnik
ŽELITE UNAPRIJEDITI svoje poslovanje?

Mi imamo rješenje za Vas Mint Media zna kako na originalan i profesionalan način privući pažnju drugih i prenijeti svoju poruku javnosti.

Poslovni sustavi (ERP)

Pay Per Click (PPC) Management

WEB & SEO

Marketing & PR

Grafički dizajn & tisak

JAVITE NAM SE!
Mintovi profesionalci će pronaći optimalno rješenje koje će istaknuti vaš brend, ali i unaprijediti vaše poslovanje.

+385 (0)20 201 090

info@mint-media.hr

Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

mint media dubrovnik
DO YOU WANT TO IMPROVE your business?

We have the solution! Mint Media knows the original and professional way how to attract the attention of target audience and to communicate your brand to your potential customers.

Business systems (ERP)

Pay Per Click (PPC) Management

WEB & SEO

Marketing & PR

Graphic design and print

CONTACT US!
Mint's professionals will find an optimal solution that will highlight your brand, improve your business processes, and sales.

+385 (0)20 201 090

info@mint-media.hr

Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

+385 20 201 090

Liechtensteinov put 3, Dubrovnik

Top

Mint Media Agencija

Tko smo

Full service digitalna agencija iza koje stoje uspješni projekti s područja IT-a, dizajna i marketinga.
Bilo da je riječ o web stranicama, mobilnim aplikacijama ili poslovnim sustavima, naš cilj je povećati efikasnost i olakšati svakodnevno poslovanje klijenta. Osnovni uvjet za ispunjavanje navedenih ciljeva te privlačenje pažnje ciljane javnosti je dobra marketinška strategija.
Razumijevanje tržišta i praćenje promjena ključni su preduvjeti za osmišljavanje strategije čiji je rezultat je dodavanje vrijednosti brendovima i dostizanje željenih ciljeva.
Naša vizija je svijet u kojem ljudi imaju odlična iskustva s brendovima i organizacijama kojima poklanjaju svoje povjerenje. Bilo to iskustvo osobno ili online.

Mint Media Agencija

Naša misija

Zahvaljujući kombinaciji stručnosti i znanja te inovativnom tehnologijom, naš tim mladih i kreativnih stručnjaka će isporučiti najbolja rješenja za vaš posao kako bi povećao angažiranost ciljane publike te vam pomogao da ubrzate i osvježite svoje poslovanje.

Naš fokus

Usredotočeni smo na savjetovanje i kreiranje strategije za vaš brand, kao i stvaranje prepoznatljivog dizajna. Nudimo vam vrhunsku usluge izrade web stranica, mobilnih aplikacija i poslovnih sustava koji olakšavaju vaše poslovanje(ERP i CRM).

OSVJEŽITE SVOJE DIGITALNO POSLOVANJE!

mint media dubrovnik