mint media dubrovnik
ŽELITE UNAPRIJEDITI svoje poslovanje?

Mi imamo rješenje za Vas Mint Media zna kako na originalan i profesionalan način privući pažnju drugih i prenijeti svoju poruku javnosti.

Poslovni sustavi (ERP)

Pay Per Click (PPC) Management

WEB & SEO

Marketing & PR

Grafički dizajn & tisak

JAVITE NAM SE!
Mintovi profesionalci će pronaći optimalno rješenje koje će istaknuti vaš brend, ali i unaprijediti vaše poslovanje.

+385 (0)20 201 090

info@mint-media.hr

Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

+385 20 201 090

Liechtensteinov put 3, Dubrovnik

Top
mint media IT i marketing agencija

Mint Media Agencija

Tko smo

Full service digitalna agencija iza koje stoje uspješni projekti s područja IT-a, dizajna i marketinga.
Bilo da je riječ o web stranicama, mobilnim aplikacijama ili poslovnim sustavima, naš cilj je povećati efikasnost i olakšati svakodnevno poslovanje klijenta. Osnovni uvjet za ispunjavanje navedenih ciljeva te privlačenje pažnje ciljane javnosti je dobra marketinška strategija.
Razumijevanje tržišta i praćenje promjena ključni su preduvjeti za osmišljavanje strategije čiji je rezultat je dodavanje vrijednosti brendovima i dostizanje željenih ciljeva.
Naša vizija je svijet u kojem ljudi imaju odlična iskustva s brendovima i organizacijama kojima poklanjaju svoje povjerenje. Bilo to iskustvo osobno ili online.

Mint Media Agencija

Naša misija

Zahvaljujući kombinaciji stručnosti i znanja te inovativnom tehnologijom, naš tim mladih i kreativnih stručnjaka će isporučiti najbolja rješenja za vaš posao kako bi povećao angažiranost ciljane publike te vam pomogao da ubrzate i osvježite svoje poslovanje.

Naš fokus

Usredotočeni smo na savjetovanje i kreiranje strategije za vaš brand, kao i stvaranje prepoznatljivog dizajna. Nudimo vam vrhunsku usluge izrade web stranica, mobilnih aplikacija i poslovnih sustava koji olakšavaju vaše poslovanje(ERP i CRM).

OSVJEŽITE SVOJE DIGITALNO POSLOVANJE!

mint media dubrovnik